مجاهدت شبانه‌روزی رانندگان برای حمل کالاهای اساسی ‌از بنادر / وقتی عشق به هموطن در روزهای سخت معنا پیدا می‌کند + فیلم

رانندگان در روزهای پیک کرونایی ‌در حرکتی جهادی و شبانه‌روزی ۵۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو را بسیج ‌و یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن کالای اساسی ‌را از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) به اقصی نقاط کشور انتقال دادند.

به گزارش خبر بندر امام خمینی(ره) از تسنیم، سخنگوی وزارت بهداشت و درمان در ۳۰ بهمن ماه خبر نخستین تست مثبت ویروس کرونا در کشور را اعلام کرد. با وجود تدابیر سخگیرانه در فروردین ماه ۹۹ برای اکثر اصناف و بازار برای رعایت فاصله فیزیکی و اجتماعی در سطح جامعه، رانندگان در عید نوروز و فروردین ماه دور از خانواده در روزهای کرونایی همچنان برای تامین نیازهای مردم، مسافر جاده‌ها بودند، تا با تلاش و مجاهدت شبانه‌روزی کالای اساسی را از بندر کانونی(هاب) غلات کشور به تولیدکنندگان استان‌های ایران اسلامی رسانده تا چرخه تولید و ارازق مردم با مشکل مواجه نشود.

رانندگان حمل‌و‌نقل در روزهای پیک کرونایی فروردین ماه در حرکت جهادی و شبانه‌روزی ۵۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو را بسیج کردند و  یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن کالای اساسی و سایر کالاها را از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) به اقصی نقاط کشور انتقال دادند.

بیشتر بخوانید:

اختصاص لاستیک تشویقی به کامیون‌های حمل کالا در بندرامام خمینی(ره)

ارتقا آماده‌ به‌کار تجهیزات استراتژیک بندر امام خمینی(ره) به ۸۵ درصد

خطر شیوع ‌کرونا در بزرگ‌ترین پایانه حمل کالای اساسی کشور+فیلم

انتقال ۸۱۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی در فروردین ماه ۹۹ به سراسر کشور

جمال حمیدی مدیر حمل و نقل پایانه بار بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با تشکر ویژه از تلاش و زحمات شبانه‌روزی رانندگان که کالای اساسی را در عید نوروز و روزهای پیک کرونا از بندر امام خمینی(ره) به سراسر کشور انتقال دادند، اظهار داشت: ۸۱۰ هزار تن کالای اساسی در فروردین ماه ۹۹ توسط رانندگان به اقصی نقاط کشور انتقال دادند.

وی افزود: در مجموع ۵۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه کامیون و تریلر، یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن انواع کالا از بندر امام خمینی(ره) را در فروردین ماه ۹۹ به سراسر کشور انتقال دادند.

حمیدی در ادامه درباره اتخاذ تدابیر تشویقی برای حمل کالای اساسی برای رانندگان از بندر امام خمینی(ره) بیان کرد: به هر راننده­ای که تنها ۳۰۰۰ کیلومتر کالای اساسی را در سه فقره بارنامه از بندر امام خمینی(ره) جابه‌جا کند، لاستیک­‌های تشویقی اختصاص داده می‌شود.

جمال حمیدی درباره تدابیر بهداشتی انجام شده در پایانه بار بندر امام خمینی(ره) عنوان کرد: تجهیز و راه‌اندازی درمانگاه پایانه، ضدعفونی و گندزدایی محوطه و سالن‌های اعلام بار، توزیع روزانه ۱۰۰۰ بسته بهداشتی شامل دستمال کاغذی، ژل دست و ماسک، تب سنجی و پایش سلامت رانندگان در ورودی پایانه بندر امام خمینی(ره) به صورت شبانه‌روزی درحال انجام است.

وی در ادامه افزود: یکی از سالن‌های شلوغ اعلام بار را به محوطه باز برای جلوگیری از ازدحام و رعایت فاصله فیزیکی رانندگان در هنگام گرفتن مجور حمل بار، انتقال داده شد.

مدیر پایانه حمل و نقل بندر امام خمینی(ره) در ادامه تاکید کرد: تا کنون یک مورد مشکوک به ویروس کرونا در پایانه بار بندر امام خمینی(ره) گزارش و ثبت نشده است.

وی در پایان با تشکر ویژه از تلاش شبانه‌روزی رانندگان در عید نوروز و پیک بیماری کرونا ویروس گفت: رانندگان کالاهای اساسی را با مجاهدت و تلاش شبانه‌روزی به اقصی نقاط کشور انتقال دادند که اگر این امر صورت نمی‌گرفت امکان بروز مشکل در اکثر استان‌های درباره تامین کالای اساسی به وجود می‌آمد.

در ادامه گزارش ویدئویی را در آپارات خبر بندر امام خمینی(ره) مشاهده بفرمائید.

به گزارش خبر بندر امام خمینی(ره)، بندر امام خمینی یکی از بندرهای استان خوزستان است. این بندر با داشتن ۳۸ اسکله فعال به طول ۷ کیلومتر، بزرگ‌ترین بندر فعال ایران است. اداره کل بنادر و دریانوردی و اداره کل گمرک استان خوزستان، بزرگترین پایانه حمل و نقل کالای اساسی کشور، در این بندر بزرگ تجاری واقع شده‌است.

منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) با وسعت ۱۱۰۴۴ هکتار در شمال غربی خلیج فارس و در انتهای آبراه خور موسی قراردارد. این آبراه بامتوسط عمق۲۰متر، عرض۲۵۰متر و طول ۴۲ مایل دریایی بستری آرام و مطمئن برای تردد انواع کشتی‌های اقیانوس پیمای تجاری و نفتکش را از مسیر خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و اقیانوس هند به اقصی نقاط جهان فراهم نموده است. با توجه به مزایای منحصر به فرد این بندر از جمله، نزدیکی به ۷۰درصد از مراکز مهم صنعتی و جمعیتی کشور، همجواری با منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرامام خمینی(ره)، نزدیکی به منطقه آزادتجاری اروند، قرارگرفتن در مسیر کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال – جنوب‌‌ (INSTC) و کریدور بین‌المللی حمل و نقل شرق – غرب، قرارگرفتن در کوتاه‌ترین و مطمئن‌ترین مسیر زمینی حمل کالا از کشورهای عراق، ترکیه،حوزه قفقاز و آسیای میانه به کشورهای جنوب شرق آسیا، این بندر را به یکی از مهمترین مراکز تجاری ایران و منطقه تبدیل کرده است.

انتهای پیام/و

https://biknews.ir/11530کپی شد! https://khabarbandaremamkhomeyni.ir/11530/مجاهدت-شبانه‌روزی-رانندگان-برای-حمل-ک/کپی شد!