طرح تبدیل شناورهای بنزینی به گازوئیلی در دستور کار قرار گرفت
به گزارش خبر بندر امام خمینی(ره)، سید پرویز محبی یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: تسهیلات بانکی متناسب با بدنه شناورهای صیادی نوع تیپ الگویی آن تدوین و تصویب شده است و با سود بانکی بین ۱۲ تا ۱۴ درصد به صیادان واجد شرایط پرداخت میشود.
وی افزود:اعتبارات صیادی به بانکهای عامل ابلاغ شده و در چارچوب آن می توانیم از صیادان حمایت کنیم.
محبی گفت:در سال جهش تولید هدفگذاری اجرای عملیات اجرایی و عمرانی در ۱۴ بندر صیادی کشور تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید:
اسکله صیادی بندر امام خمینی(ره) مشکل ۸۰۰ صیاد را حل میکند
دستورالعملهای بهداشتی ویژه ایام شیوع کرونا به صیادان خوزستانی ابلاغ شد
صیاد و صید در تور مواد شیمیایی؛ آلودگیهای شیمیایی در آبزیان را باید جدی گرفت
وی با اشاره به افزایش قدرت موتور شناورها بر اساس درخواست اتحادیه آبزیان جنوب خوزستان اشاره کرد و گفت:با تشکیل کارگروه در آبادان یا تهران برای اجرایی شدن طرح افزایش قدرت موتور شناورها تصمیمگیری خواهد شد.
محبی افزود: در بحث بنادر صیادی استان خوزستان و به ویژه بندر آبادان با پیشبینی انجام شده و حمایت های نماینده های آبادان امید است در سال جهش تولید و در برنامه ریزیهای دیده شده بتوانیم پروژه را به طور کامل در اختیار صیادان قرار دهیم.
وی جامعه صیادان کشور را ۱۴۱ هزار صیاد اعلام کرد و اظهار داشت: صیادان مستقیما از فعالیتهای صید و صیادی امرار معاش میکنند و شاید نتوانیم با وضعیت ذخایر آبزیان تعداد آنها را افزایش دهیم.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت:درصدد هستم یا ایجاد کارهای که در ارزش افزوده در دستور کار است از آن طریق بتوانیم اشتغال جدید را در این حوزه معرفی و در خدمت جامعه متقاضی قرار دهیم.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران برای بررسی مشکلات صید و صیادی شهرستان آبادان روز شنبه این شهرستان سفر کرد.
انتهای پیام/و