توسعه مساجد اجتماع محور راهبرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان است
به گزارش خبر بندر امام خمینی(ره) به نقل از تسنیم، حجتالاسلام محمدمهدی نبی زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، با اشاره به اهداف سازمان در حوزههای مختلف، اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در دوره جدید مدیریت خود هدفی را به صورت ویژه دنبال میکند و آن تقویت اراده ملی برای مبارزه تمدنی است.
وی با اشاره به وظایف سازمان افزود: سازمان سه مأموریت برای خود تعریف کرده است که تبیین اسلام ناب محمدی (ص)، مهندسی زیستبوم فرهنگی انقلاب اسلامی و تبیین صحیح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
نبی زاده همچنین با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم منشور انقلاب است،گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مطلع و دروازه ورود به چهل سال دوم انقلاب اسلامی است. رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را منشوری برای حرکت انقلاب اسلامی در چهل سال دوم تعریف کرده است.
وی بیان کرد: در درجه نخست این بیانیه باید در میان نخبگان و افراد تأثیرگذار جامعه تبیین شود و در درجه دوم توسط نخبگان برای مردم تبیین میشود تا نکات و مؤلفههای این بیانیه به گفتمان عمومی تبدیل شوند. تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باید منجر به جریان سازی در جامعه شود.
امام جمعه اهواز: ستون فقرات اقتصاد مقاومتی تولید داخلی است
امید به آینده، روح حاکم بر بیانیه گام دوم انقلاب است
نماینده ولیفقیه در خوزستان: رسانهها مردم را به سمت انتخاب آگاهانه هدایت کنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: در دوره جدید همچنین پنج راهبرد جدید برای سازمان طراحی شده است، مردمیسازی تبلیغ نخستین راهبرد است. دین و تبلیغی که مردمی باشد ماندگار و اثرگزار است.
وی با بیان اینکه یکی از این راهبردها پیوست اجتماعی تبلیغ دین است، تصریح کرد: تبلیغ دین اگر به تنهایی اتفاق بیفتد شاید ثمر چندانی نداشته باشد اما اگر پیوست اجتماعی مثل حضور در سیلاب اخیر را به همراه داشته باشد نتایج مبارکی به بار میآورد.
نبی زاده گفت: سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان یکی از نخستین سازمانهایی بود که در سیلاب اخیر برای کمک به سیلزدگان ورود کرد. این یکی از جلوه های حضور اجتماعی است که سازمان دنبال نهادینه کردن آن است.
وی درباره راهبرد دوم سازمان اظهار داشت: در راهبرد دوم ما به دنبال مساجد محله محور و محلههای مسجد محور هستیم که با توجه به فعال بودن مساجد در محلات شهرها به دنبال امام محله هستیم. در این راهبرد، ما باید ۵ درصد فعالیت مسجد به کار عبادی و مابقی برای فعالیت اجتماعی باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: در این راهبرد امام جماعت مسجد علاوه بر رسیدگی به امور دینی و مذهبی مردم محله به سایر ابعاد زندگی مردم میپردازد. معضلاتی مانند طلاق، طلاق عاطفی، اعتیاد و نزاع دسته جمعی از مشکلات اجتماعی است که نیاز به حل آنها و دخالت اجتماعی مساجد هستیم.
نبی زاده افزود: راهبرد دیگر تبلیغات اسلامی در خوزستان توجه به جوانان مذهبی است و چون آنچه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی انتظار دارند بر عهده جوانان انقلابی است. سازمان در ۲۷ شهرستان دفتر دارد و در این مدت در انتصابهای اخیر سعی کردیم جوان گرایی را دنبال کنیم.
وی گفت: راهبرد دیگر در خوزستان توجه به زنان و دختران است، زنان به عنوان رکن مؤثر جامعه در جامعه پردازی و تمدن سازی باید بیش از پیش کانون توجه تبلیغ دین و تبیین معارف اسلامی باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان یادآور شد: باید از ظرفیت زنان برای اثرگذاری مثبت بر جامعه استفاده کنیم زیرا زنان ضامن سعادت جامعه و خانواده هستند. زن عنصر اصلی و سازنده تمدن نوین اسلامی است.
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه بیش از سه هزار مبلغ دینی در سامانه سجام در خوزستان ثبت شدهاند، افزود: ۱۶۵ مؤسسه قرآنی فعال و ۱۰۰ کانون تبلیغی و بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی زیر نظر سازمان فعالیت میکنند.
وی درباره مدارس اسلامی و معارف صدرا اظهار داشت: بیش از ۲۱ مدرسه صدرا در خوزستان وجود دارد که از این نظر جزء استانهای برتر هستیم. با هماهنگی صورت گرفته گستره فعالیت این مدارس به ابتدایی و پیش دبستانی نیز تسری پیدا کرده است.
نبی زاده افزود: به لحاظ ساختاری دنبال چابک سازی مجموعه هستیم و حوزه مدیریت برای سازمان تعریف و برای شهرستان اهواز یک مسئول مجزا منصوب کردیم. برای هر فعالیت سازمان، یک پیوست رسانه ای داشته باشیم. برای اینکه بتوانیم نمای ساختمان مجموعه را نیز به شکلی به محور تبلیغ دین تبدیل کنیم درحال برنامهریزی هستیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره ارتباط گروه های مردمی و نخبگان فرهنگی با سازمان، گفت: برای ارتباط منسجم و متشکل با اقشار مختلف، هیئت های اندیشهورز دانشجویان، روحانیون و ورزشکاران در سازمان تشکیل میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان درباره موسسه درالقران سازمان بیان شد: این سازمان شروع به فعالیت کرده و قرار است همه فعالیتهای قرانی را مورد حمایت قرار دهد. زبانکده قرانی ویژه نونهالان و استودیو قرانی از جمله برنامه های این مرکز در اهواز است.
وی با اشاره به مساله هم افزایی با سازمان ها و دستگاه ها بیان داشت: برای کار فرهنگی نباید معطل بمانیم و دنبال هم افزایی با همه مجموعهها از جمله سپاه، حوزه علمیه، آموزش و پرورش و.. هستیم. در حوزه مدارس آمادگی توسعه مدارس صدرا برای حمایت از آموزش و پرورش در مناطق حاشیه نشین هستیم.
انتهای پیام/ ع