اتخاذ جرایم قضایی برای جلوگیری از صید با شوک برقی
به گزارش خبر بندر امام خمینی (ره) به نقل از ایسنا، غلامرضا افتخاری در خصوص موضوع صید با شوک الکتریکی اظهار کرد: صید با شوک برقی از روشهای مخرب در تالابها است که جلوگیری از این اقدام و محافظت از محیط زیست و تالابها به عهده سازمان محیط زیست است.
وی با اشاره به اینکه صید با شوک برقی آثار مخربی را به دنبال دارد، افزود: در این زمینه چندین مرتبه با اداره محیط زیست استان مکاتباتی انجام دادهایم و قرار شده است تا این موضوع در شورای تأمین استان مطرح شود و اداره کل شیلات استان نیز از یگان حفاظتی دریایی خود برای مبارزه با این کار کمک بگیرد.
جزایر خور موسی بندر امام خمینی(ره) تحت مراقبت زیست محیطی قرار میگیرند
مطالعات طرح پرورش ماهی در سد جره و خوریات بندر امام خمینی(ره) انجام شد
سرپرست اداره کل شیلات خوزستان تصریح کرد: استفاده از صید با شوک برقی در مواقعی که ماهی در برخی از مناطق کم است، به منظور امرار معاش صورت میگیرد اما در تلاش هستیم تا این موضوع را پیگیری کنیم و مانع اجرای چنین روشی برای صید ماهیان شویم.
افتخاری نسب ادامه داد: در این زمینه با توجه به اهمیت حفظ ذخایر آبزیان در تالابها مصوب شده است تا به قایقهای موتوردار مجوزی برای صید داده نشود زیرا راه برقدار کردن این دستگاههای شوکر که برای صید استفاده میشوند، همان موتورهای قایق است.
وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با همکاری سایر بخشهای مسول، جرایم قضائی نیز برای جلوگیری از این صید مخرب به روش الکتریکی اتخاذ شود تا دیگر نسبت به صید ماهیان با این روش به ویژه در تالابها اقدام نشود.