نیزارهای بندرامام خمینی گرفتار آتش؛

تلاش آتش‌نشانان برای کنترل گسترش حریق به مناطق مسکونی

رییس ایمنی و آتش‌نشانی شهرداری بندرامام خمینی از وقوع آتش‌سوزی گسترده در نیزارهای حاشیه‌ای این شهر خبر داد و گفت: شعله‌های آتش در عمق دو کیلومتری باتلاق‌ها زبانه می‌کشد.

به گزارش خبر بندر امام خمینی(ره)؛ محسن راشدی دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به محل وقوع حادثه اظهار کرد: این آتش‌سوزی در نیزارهای پشت بیمارستان نوید بندرامام خمینی(ره) و در منطقه‌ای باتلاقی و فاقد راه دسترسی رخ داده است، که عملیات اطفا را با چالش جدی مواجه کرده است.

وی در خصوص احتمال عمدی بودن حادثه گفت: نمی‌توان در حال حاضر به‌صورت قطعی درباره عمدی بودن حریق اظهارنظر کرد. این‌گونه آتش‌سوزی‌ها به طور معمول در پی وزش بادهای گرم، وجود الکتریسیته ساکن و تجمع گاز متان رخ می‌دهد که در نهایت منجر به شعله‌ور شدن بخش‌های خشک نی‌زار می‌شود.

راشدی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه افزود: نیروهای آتش‌نشانی شهرداری بندرامام خمینی(ره) در آماده‌باش کامل قرار دارند تا از گسترش آتش و نزدیک شدن آن به مناطق مسکونی جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

https://biknews.ir/17294کپی شد! https://khabarbandaremamkhomeyni.ir/17294/تلاش-آتشنشانان-برای-کنترل-گسترش-حریق/کپی شد!