افزایش ۱۴۲ تا ۳۰۶ درصدی قیمت موادخوراکی در یکسال گذشته

به گزارش  خبر بندرامام خمینی(ره) به نقل از تسنیم، مرکز آمار اعلام کرد: بر اساس نتایج به دست آمده در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ۲۵,۶ درصد افزایش، «شکر» با ۲۵ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ۱۸.۵ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (۳۳.۴ درصد) ، «خیار» ( ۱۸.۱ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ۱۷.۸ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته­‌اند.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ۱۳۹۷) مربوط به اقلام «پیاز» با ۳۰۶ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ۲۴۶.۶ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ۲۴۱.۳ درصد افزایش، «گوجه فرنگی»  با ۱۸۶.۸ درصد افزایش و «سیب درختی زرد» با ۱۴۲.۷ درصد افزایش است.

انتهای پیام/و

https://biknews.ir/7829کپی شد! https://khabarbandaremamkhomeyni.ir/7829/افزایش-۱۴۲-تا-۳۰۶-درصدی-قیمت-موادخوراک/کپی شد!